Oliwa i ocet Cirio

Oliwa z oliwek extra virgin i ocet winny

Oliwa z oliwek extra virgin Cirio

Pełny smak z delikatnym owocowym aromatem. Najlepsza do stosowania ‚a crudo’ do dań z warzyw, mięs i ryb.

Składniki
Wartości odżywcze

Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”

Wartość odżywcza w 100 ml:

Wartość energetyczna 3378 kJ / 822 kcal
Tłuszcz 91,3 g
  w tym kwasy nasycone 13 g
Węglowodany 0 g
  w tym cukry 0 g
Białko 0 g
Sól 0 g

Gdzie kupić?

Kliknij i zobacz

Ocet z białego wina Cirio

Umiarkowanie cierpki ocet z białych winogron wykorzystywany do marynowania, deglazurowania patelni, marynowania mięs, sosów i do niektórych deserów.

Składniki

Wino, przeciwutleniacz: dwutlenek siarki.
Zawiera sulfidy

Gdzie kupić?

Kliknij i zobacz

Ocet z czerwonego wina Cirio

Ocet z czerwonego wina Cirio może mieć do dwóch lat przed butelkowaniem, co pozwala wydobyć naturalne warstwy smaku.
Polecany do sosów sałatkowych.

Składniki

wino, przeciwutleniacz: dwutlenek siarki.
Zawiera sulfidy

Gdzie kupić?

Kliknij i zobacz