Hiszpańska oliwa z oliwek Ybarra
Najwyższej jakości oliwa z oliwek extra virgin Clasico Ybarra
Tłoczona na zimno z oliwek odmiany Hojiblanca. Klasyczna oliwa o owocowym aromacie i zrównoważonym smaku. Używać jej można jako dressing
lub do gotowania, ze względu na swą łagodność nigdy nie zakłóci oryginalnego smaku dania.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Selekcjonowana oliwa z oliwek extra virgin Gran Selección Ybarra
Tłoczona na zimno z selekcjonowanych oliwek Hojiblanca i Arbequina. Testowana przez zawodowych kiperów. Cechuje się bogatym bukietem, delikatnym, owocowym smakiem i przyjemną konsystencją. Idealna do przyprawiania sałatek, zup, dań z makaronów. Wyjątkowa oliwa na wyjątkowe okazje.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Oliwa z oliwek extra virgin Intenso Ybarra
Tłoczona na zimno z oliwek odmiany Hojiblanca i Picual. Cechuje się średnio owocowym lecz wyrazistym smakiem i intensywnym aromatem. Idealna do przyrządzania dressingów, sałatek, dań z makaronu i pizzy.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Oliwa z oliwek delikatna w smaku Ybarra Delicato
Oliwa zawierająca wyłącznie oliwę z oliwek, która poddana została rafinacji i oliwę uzyskaną bezpośrednio z oliwek. Cechuje się delikatnym smakiem. Przeznaczona do smażenia i gotowania.
Oliwa zawierająca wyłącznie oliwę z oliwek, która poddana została rafinacji i oliwę uzyskaną bezpośrednio z oliwek.
Olej z pestek winogron Ybarra
Olej z pestek winogron jest produktem całkowicie naturalnym i ekologicznym. Powstaje najczęściej z pestek winogron pozostałych po wyciśnięciu z nich soku. Przeznaczony szczególnie do smażenia ze względu na właściwości zachowywania naturalnego smaku składników potraw. Potrawy usmażone na oleju z pestem winogron nie przejdą obcym aromatem, nie zmienią również swoich subtelnych nut smakowych i zapachowych.
Olej z pestek winogron rafinowany.
Produkt z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym (CH.O.G.) Modena.
Ocet winny, skoncentrowany sok z winogron (winogrona z Włoskiego regionu Emilia), substancja konserwująca: E-220, barwnik: E-150d