Hiszpańskie oliwki Espanita
Oliwki zielone nadziewane pastą paprykową
Najpopularniejszy w Polsce typ oliwek - oliwki hiszpańskie z pastą paprykową.
Składniki
Wartości odżywcze
Opakowanie
Oliwki, woda, pasta paprykowa 12,86% (papryka, zagęstniki: alginian sodu, guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
Produkt pasteryzowany.
Oliwki czarne drylowane
Drugi najpopularniejszy w Polsce typ oliwek - oliwki hiszpańskie czarne drylowane.
Składniki
Wartości odżywcze
Opakowanie
Oliwki, woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy
Produkt sterylizowany.
Oliwki zielone drylowane
Ostatni z trzech najpopularniejszych w Polsce typów oliwek - oliwki zielone drylowane.
Składniki
Wartości odżywcze
Opakowanie
Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
Produkt pasteryzowany.