Grecka oliwa extra virgin z oliwek Koronia i Manaki Omega (Ω)
Grecka oliwa extra virgin Lyrakis
BIO oliwa z oliwek extra virgin Lyrakis
Oliwa z oliwek extra virgin z oliwek odmiany Koroneik,i pochodzi z wybranych grup producentów roślin biologicznych. Ma delikatny smak, intensywnie owocowy zapach, złoto-zielony kolor, naturalne witaminy i doskonałe właściwości organoleptyczne.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Oliwa z oliwek extra virgin Lyrakis
Lyrakis to kreteńska oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, uzyskana z oliwek odmiany Koroneiki. Pozyskiwana ze starannie wyselekcjonowanych pól oliwnych w prowincji Merambelo w Lassithi na Krecie. Oliwa ta charakteryzuje się owocowym zapachem, głębokim zielonym kolorem i lekko pikantnym smakiem.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Oliwa z oliwek extra virgin Sitia P.D.O.
Sitia to oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, pozyskiwana z wybranych pól oliwnych we wschodniej części Krety w okolicy Sitia w Lassithi na Krecie. Jest to certyfikowany produkt z chronioną nazwą pochodzenia. Sitia jest bogata w naturalne przeciwutleniacze oraz składniki odżywcze, zachowując przy tym niską kwasowość. Oliwę tą cechuje idealna równowaga między słodyczą a gorzkością, jasnozielony kolor, i intensywny, owocowy zapach.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”
Chcesz zobaczyć więcej oliw lub uzyskać ofertę?
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia:
„Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych”