Przetwory warzywne HoReCa
Złota grecka papryka
Złota Grecka Papryka firmy Kostopulos uprawiana jest tylko w jednym miejscu na świecie – na żyznych glebach słonecznego Peloponezu. Przyjemnie ostra, chrupka, a jednocześnie delikatna stanowi bogate źródło witamin A, B6, C i E. Ponadto zawiera takie pierwiastki jak potas, wapń, fosfor, żelazo. Złota Grecka Papryka jest też niskokaloryczna – ma aż 3 razy mniej kalorii niż papryka czerwona, a ponieważ jest ostra, czyli zawiera kapsycynę, zapobiega chorobom serca i zawałowi! Dodaj ją do sałatki greckiej, pizzy, spaghetti lub po prostu połóż na kanapce i rozkoszuj się niepowtarzalnym złotym smakiem zdrowia!
Papryka, woda, ocet, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, siarczyn sodu, riboflavin (E101)
Pomidory suszone na słońcu
Pomidory suszone, olej słonecznikowy, czosnek, liść laurowy, konserwanty: kwas cytrynowy (E330), wodosiarczyn sodu (E223)
Papryka grecka krojona jalapeno
Papryka japapeno, woda, ocet winny, sól, konserwanty: kwas cytrynowy (E330), ryboflawina.